Previous Frame Next Frame
  • Imbolc 2014

IMBOLC PERIODE
Volgens de overleveringen van het geloof rond het Keltisch wiel is de periode van Morgen Thitis, één van de negen Morgens van het wiel, een periode die staat voor nieuw begin, onschuld, healing, poezie, smeedkunst en vreugde. De periode is wit en dat is ook terug te vinden in de kledij. Hieronder vindt u een ceremoniele jurk en en casual ensemble. Haar krachtdieren zijn de wolf, de zwaan en de slang. In de ontwerpen van zowel het ceremoniele als ook de casual kledij vindt u deze elementen terug.
 

De inspiratie van het Keltische wiel en alles wat daar mee samenhangt heeft ons er toegebracht om voor elke periode een spray te ontwikkelen op basis van hoogwaardige aromatische oliën. Ook is er van elke periode een affirmatiekaart gemaakt waarop het schilderij wordt aangegeven en de affirmatie, die samen met de spray kan worden gebruikt. Meer info vindt u wanneer u hier klikt

 

Ceremonie kledij
Imbolc Innocence ceremonie cape
199 €
Bestellen
Imbolc Innocence ceremonie jurk
199 €
Bestellen
Imbolc Lily cloak
199 €
Bestellen

Deze ceremonie jurk is eventueel, op aanvraag ook te verkrijgen in andere kleuren. Indien u de jurk op de foto wilt bestellen dient u de onderstaande gegevens eerst in te vullen en te verzenden alvorens u op de bestelknop drukt.

De afmeting voor de cape is :

Van de schouder tot de grond (cm)  
(*)

De afmetingen van de ceremonie jurk zijn :

Omtrek Heupen (cm)  
Omtrek Taille (cm)  
Borst omtrek (cm)  
Lengte schouders - grond (cm)  
E-mail :  
(*)
Opmerkingen :  
Promo code  
DE IMBOLC INNOCENCE CEREMONIE KLEDIJ COLLECTIE
Casual kledij
Imbolc Innocence casual hesje
60 €
Bestellen
Imbolc Innocence casual jurk
185 €
Bestellen
Imbolc power dress and jacket
295 €
Bestellen

Indien u de jurk of het ensemble op de foto wilt bestellen, dient u de onderstaande gegevens in te vullen , alvorens u op de bestelknop drukt. De andere onderdelen van het ensemble zijn apart verkrijgbaar. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of e-mailen ( 0032 498042493 of theninemorgens@inthelightofthegoddess.com ) Bent u geinteresseerd in een andere kleur, neem dan contact met ons op, zodat we u onze mogelijkheden kunnen aangeven.

De afmetingen voor de jurk zijn :

Borst omtrek (cm)  
Omtrek Heupen (cm)  
Omtrek Taille (cm)  
E-mail :  
(*)
Opmerkingen :  
Promo code  
DE IMBOLC INNOCENCE CASUAL KLEDIJ COLLECTIE

Kijkt u ook eens naar de andere collecties van de nine Morgens dresscode :

Yule         Imbolc       Oestre

Beltane    Litha          Lammas

Mabon      Samhain     La Fey