Previous Frame Next Frame
LAMMAS PERIODE

De Lammas periode staat volgens het geloof rond het Keltisch wiel voor de periode van Morgen Glitonea, één van de negen Morgens van het wiel. Deze periode staat voor het koesteren van het moeder gevoel. Zowel van kind naar Moeder maar ook van Moeder naar kind.  In deze periode wordt er ook geoogst. Vanuit het idee van de oogst is er gekozen voor de kleur geel die staat voor het graan dat wordt binnengehaald tijdens de oogst. De ceremonie kledij is sierlijk en de cape is volledig afgestemd op de jurk. Het ensemble bestaat uit 5 stukken die elk op een andere wijze kunnen worden gecombineerd. Hierdoor kan je makkelijk 10 verschillende creaties maken. Er is gekozen voor vlas omdat dit bij de oogst hoort en omdat het een eerlijke stof is. Bij accessoires is er oa gekozen voor fossielhout. Deze steen heeft een kalmerende werking. De steen bevordert de connectie met de aarde en vermindert heimwee. Daardoor heb je altijd het gevoel op de goede plek te zijn en voelen je je thuis. 

 

 

De inspiratie van het Keltische wiel en alles wat daar mee samenhangt heeft ons er toegebracht om voor elke periode een spray te ontwikkelen op basis van hoogwaardige aromatische oliën. Ook is er van elke periode een affirmatiekaart gemaakt waarop het schilderij wordt aangegeven en de affirmatie, die samen met de spray kan worden gebruikt. Meer info vindt u wanneer u hier klikt

Ceremonie kledij
Lammas Harvest ceremonie kledij
295 €
Bestellen
Lammas Harvest cape
195 €
Bestellen

Indien u deze ceremonie jurk wilt aankopen, dient u de onderstaande gegevens eerst in te vullen en te verzenden alvorens u op de bestelknop drukt. Als u de cape wilt bestellen hoeft u slechts de maat vanaf de schouder tot aan de grond in te vullen.

De afmetingen voor de cape :

Vanaf de schouder tot aan de grond (cm)  
(*)

Afmeting voor de ceremonie jurk :

Borst omtrek (cm)  
(*)
Omtrek Heupen (cm)  
(*)
Omtrek Taille (cm)  
(*)
E-mail :  
(*)
Opmerkingen :  
Promo code  
DE LAMMAS HARVEST CEREMONIE KLEDIJ COLLECTIE
Casual kledij
Lammas Harvest casual hes
35 €
Bestellen
Lammas Harvest casual jas
145 €
Bestellen
Lammas Harvest casual jurk
150 €
Bestellen

Dit ensemble is alleen te verkrijgen in de kleuren zoals op de foto. Indien u de combinatie op de foto wilt bestellen , dient u de onderstaande gegevens in te vullen, alvorens u op de bestelknop drukt.

De afmetingen voor de casual combinatie :

Borst omtrek (cm)  
(*)
Omtrek Heupen (cm)  
(*)
Omtrek Taille (cm)  
(*)
E-mail :  
(*)
Opmerkingen :  
Promo code  
DE LAMMAS HARVEST CASUAL KLEDIJ COLLECTIE

Kijkt u ook eens naar de andere collecties van de nine Morgens dresscode :

 

Yule         Imbolc       Oestre

Beltane    Litha          Lammas

Mabon      Samhain     La Fey