Previous Frame Next Frame
AMBASSADEUR VAN MOEDER AARDE
Moeder Aarde heeft veel gezichten...Ze is mooi, overal waar je Haar ontmoet, in verschillende aspecten van Haar natuur...Ze werkt nauw samen met de Verborgen Werelden van de Elfen, kabouters, gnommen en driaden. Met Haar Krachtdieren de vos, die heel erg wijs en bijdehand is, met Haar Everzwijn die heel vlug is, met Haar das die ongelofelijk trouw is, zorgt Ze voor gronding en manifestatie van je diepste zielsverlangens. Ze haalt je angsten weg en laat je je veilig voelen op Haar grond...
 
Voel je je aangetrokken om te werken met Moeder Aarde en Haar magische Wezens en Krachtdieren? Ben je heel sterk verbonden met de natuur? Het bos, kruiden, bloemen, bomen en kristallen? Heb je iets van een alchemist, herborist in jezelf? Dan is dez cursus echt iets voor jou...
 
Je wordt ingewijd, door Moeder Aarde, zodat je de wezens van de Verborgen Werelden zal kunnen “helder” waarnemen.
 
Via diverse natuurwandelingen in verschillende bossen, leer je de natuurwezens  kennen en je gaat kristalhelder met hen communiceren.
 
Via het werken met diverse orakelkaarten van Moeder Aarde leer je gedegen   inzichten te bekomen ivm. diverse levensvragen voor jezelf en anderen.
 
Je wordt ondergedompeld in de leer van kruiden, bloemen en bomen via bachbloesemtherapie, aromatherapie, het vervaardigen van magische thee mengelingen, de boomolien van Bouchardon, en de Wereld van Maria Treben en Hildegarde Von Bingen.
 
Je maakt kennis met Haar wondere wereld van de kristallen...Haar stenen Volk en je leert hiermee werken in je dagdagelijks leven.
De Verborgen Werelden leren je op verschillende manieren healing te brengen. 
 
Je leert verhalen vertellen die je zelf schrijft ...verhalen die helend werken voor groot en klein.
 
Je creatieve vaardigheid wordt aangescherpt via intuitief werken met klei, schilderen, fotograferen van Haar natuur, en het werken met datgene wat we in Haar natuur vinden, om er magische hulpjuweeltjes van te maken.
 
Je ontdekt wie je bent in de Verborgen Werelden en je laat je hierdoor inspireren in de manier waarop je naar buiten treedt.
 
Je leert boodschappen te zien in kristallen.
 
Je leert een Orakel te zijn voor Moeder Aarde...
 
Via zang en dans in de natuur ontpop je jezelf tot een lid van de Verborgen Werelden.
 
Kortom, deze cursus is echt een aanrader voor mensen die spiritueel willen groeien in nauwe samenhang met de wonderen van de natuur...
 
Het gaat hier om 12 cursusdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur, elke maand. De kostprijs is € 150.- per weekend (lunch en lesmateriaal inbegrepen). Je bent ingeschreven bij storting van de eerste lesdag op de navolgende rekening BE53 3800 1740 0053 tnv Lieve Volcke onder vermelding van “ Lichtwerker van Moeder Aarde”. Je kan altijd bellen voor meer info (0498042493)