Previous Frame Next Frame
Aphrodite's Beauty Concept of Ultimate Transformation

Dit unieke beauty concept bestaat uit een innovatieve reeks van producten die je innerlijke en uiterlijke schoonheid optimaal naar buiten laten stralen. De puurste essentiele olien en kruiden zijn hiervoor aangewend, in een bijzondere combinatie, doorgechanneld via aroma therapeute en channeler, Lieve Volcke. Deze producten zijn zonder conserveringsmiddelen, zonder parfum en volledig dierenproef vrij. Laat je aanraken door de magie van de Godin Aphrodite en reik naar je hoogste potentieel. Hieronder de info van de producten die u langs deze weg kan bestellen, alsook de prijzen. Voor meer specifieke informatie kunt u ons altijd bereiken via mail (lieveke_volcke@hotmail.com) of telefonisch ( 0032498042493)

Aphrodite’s Silky Purifying Milk   ( € 20.- )
Je kan deze melk gebruiken om je gezicht te reinigen. Neem een nootje en breng het aan op je huid, emulgeer met water en spoel met lauw warm water met een gastendoekje of sponsje. Je gezicht voelt fris en zuiver aan.
 
 
 
 
Aphrodite’s Silky Veil Breeze   ( €15.- )
Je kan deze toner gebruiken na het reinigen of als eindfase na het aanbrengen van de make up. Het doet je huid stralen en verzegelt je make up. Gedurende de dag kun je de spray gebruiken als een beauty splash op je gezicht. Gewoon verstuiven.
 
 
 
 
Aphrodite’s Sacred Touch Oil  (€ 15.- )
Je kan deze olie gebruiken om je chakra’s aan te raken en je kan het mixen met een basis olie (een paar druppeltjes) of toevoegen aan je zoutbad (8 druppels) Je kan 2 druppels op je gezicht aanbrengen na het gebruik van de toner als basis. Het geeft je een gevoel van balans, innerlijke rust, zelf-aanvaarding en blijheid.
 
 
Aphrodite’s Secret Beauty Serum   ( € 25.- )
Je kan deze gouden sprankelende serum gebruiken voor je gezicht dag en nacht, na het reinigen van je huid en eventueel na het gebruik van de Sacred Touch Oil. Slechts enkele druppels zijn voldoende om je gezicht te transformeren in een schitterende ster.
 
 
 
 
 
 
Aphrodite’s All Round Beauty Cream   ( € 25.- )
Je kan deze 24 uren cream op je gezicht aanbrengen, eventueel na het gebruik van de Sacred Touch Oil en/of Secret Beauty Serum. Een klein nootje is meer dan genoeg om de huid te voeden en zacht te maken als zijde.
 
 
Aphrodite’s Soft Skin Peeling   ( € 20.- )
Je kan deze zachte peeling één tot twee keer per week gebruiken, afhankelijk van je huidtype. Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Neem een nootje en breng deze aan op de gereinigde huid. Emulgeer vervolgens met lauw, warm water en voer een lichte massage uit. Spoel met lauw warm water en maak gebruik van een gastendoekje of sponsje. Je huid ziet er weer fris en zuiver uit.
 
Aphrodite’s Shining Masque   ( € 20.- )
Je kan dit magische masker, rijk aan een hoge quantiteit aan de puurste essentiele olien en witte klei gebruiken om je gezicht te laten stralen in al haar schoonheid. Breng 2 nootjes aan en laat het masker vervolgens 10 tot 15 minuten inwerken.Spoel met lauw warm water en maak gebruik van een gastendoekje of sponsje. Je zal stralen als nooit te voren.
 
Aphrodite’s Well - Being Thee   ( € 15.- )

Je kan dit magische brouwsel van kruidenthee drinken om je goed te voelen in je vel. In je persoonlijke kracht, relaxed en zeker van je zelf. Aphrodite’s magie rondom jou.
 
 
 
 
Aphrodite Spray   ( € 14.- )
Je kan deze spray gebruiken om je innerlijke schoonheid te laten zien, als ook je authenticiteit aan de wereld. Je zal je hoogste potentieel bereiken en je licht uitstralen, met een hart vol onvoorwaardelijke liefde .
 

 

 

Aphrodite's Diamonds of Salt  (€ 35.- )

Dit speciale badprodukt is een combinatie van Epsom zout en Dode zee zout, verrijkt met hele bijzondere etherische olien en maceraten. Je hebt maar één soeplepel nodig om een relaxed en zuiverend resultaat te bekomen. De heerlijke geuren brengen je in een hemelse staat van zijn.

Aphrodite's Velvet Body Oil  (€ 35.-)

Deze bijzondere olie is speciaal gemaakt om de huid van de vrouw zacht te maken als fluweel. Door zijn bijzondere samenstelling maakt deze olie de vrouw rustig, ontspannen en in volledige balans met zich zelf. Het is een ideale massage olie.


 

Parfum Aphrodite    (€ 75.-)

Deze exclusieve Eau de Parfum, doorgechanneld via
Maria Magdalena, brengt de persoonlijkheid van de vrouw op een geraffineerde wijze naar buiten... Het is een vertikale parfum. Dit houdt in dat de geur zich aanpast aan de huid van de vrouw die de parfum draagt. We hebben ook gebruik gemaakt van de magische kracht van kleuren om de verschillende nuances in de liefde te accentueren. De geur past zich aan aan de kleur van het flesje. Het flesje heeft de vorm van een hart en het dopje de vorm van een kroon... Een Koningin waardig.
 
Aphrodite’s Revitalizing Body Scrub  ( € 40.- )
Deze scrub is bedoeld om 2x per week te gebruiken in de douche of bij het nemen van een bad. Hij wordt aangebracht op een vochtige huid en in cirkelvormige bewegingen ingemasseerd. Daarna wordt de scrub afgespoeld en kan de secret body serum op de huid aangebracht worden. De fijnste oliën in combinatie met gemalen amandelnoten zijn hiervoor gebruikt. De huid wordt zijdezacht, volledig gezuiverd van dode huidcellen en gerevitaliseerd.
 
Aphrodite’s Secret Body Serum  (€ 30.- )
Deze serum mag je elke dag aanbrengen op je gehele lichaam... Samengesteld uit een zachte basisolie van goudsbloem en amandel, met de heerlijke touch van roos en oranjebloesem. Het maakt je lichaam zo zacht als de edelste zijde...
 
Aphrodite’s Incense Smudge  (€ 10.- )
Deze kruiden mengeling met hars kan worden verstrooid op een opgewarmd kooltje in een smudge beker. Heerlijk om rondom jezelf of anderen te smudgen met een veer.
 
Aphrodite’s Diamonds of Salt   ( € 35.- )
Dit speciale badprodukt is een combinatie van Epsom zout en Dode zee zout, verrijkt met hele bijzondere etherische olien en maceraten. Je hebt maar één soeplepel nodig om een relaxed en
zuiverend resultaat te bekomen. De heerlijke geuren brengen je in een hemelse staat van zijn.
 
Aphrodite’s Balancing Body Creme  ( € 40.- )
Deze innoverende creme is speciaal gecreerd om je lichaamscontouren in balans te brengen. Door zijn bijzondere samenstelling worden vochtophoping, cellulitis en verslapping op een natuurlijke manier aangepakt.
 
Aphrodite’s Mermaid Bath Milk  ( € 35.- )
Deze heerlijk geurende en revitalizerende badmelk kan zowel met als zonder onze Diamonds of Salt gebruikt worden. Je voelt je als een zeemeermin in het water en je huid voelt als hernieuwd aan.

De produkten kunnen worden besteld via e-mail (lieveke_volcke@hotmail.com) of telefonisch (0032498042493) Indien u uw adresgegevens aan ons meedeelt, kunnen wij na ontvangst van de betaling overgaan tot het versturen van de produkten. De verzendkosten zijn € 6.- per pakket (ongeacht de hoeveelheid producten)