Previous Frame Next Frame
Spirituele reizen
Moeder Aarde reis naar Portugal

Deze reis brengt ons naar een magisch Priesteressen woud waar bijzondere, eeuwenoude steenformaties, wonderbaarlijke bomen, fairies en Gnomes ons zullen opwachten. Er zal gemediteerd worden om nauw contact te komen met de spirits van dit bos. Je gaat terug naar vorige levens via diepe healing meditaties. Uw krachtdier zal je worden doorgegeven en je zult dit dan ook creeren in klei. Er worden ceremonies gegeven rond Aarde , Water, Lucht en Vuur. Er vinden verschillende cirkel gesprekken plaatsvinden, zowel tijdens de dag als s'avonds bij het maanlicht. Bij onze bron zal je je eigen blessingwater creeren en met de kruiden van het bos maak je een persoonlijke smudge. Er wordt gewerkt met visioenen en oraklekaarten van oude Shamanen en hun krachtdieren. Een helend avontuur in een oeroud magisch bos vol wijsheid en geheimen. Neem je drum me als je kan want we gaan ook aan sacred dance doen en drummen en zingen. Als kers op de taart creer je je eigen kracht object en amulet van bescherming. De prijs is € 1111.-( reis, hotel op basis van kamer en ontbijt, vervoer in het land en programma inbegrepen.) Betaling 50% bij inschrijving en 50% 2 maanden voor vertrek. In januari 2019 wordt er een informatie avond gegeven rond de reizen. Deze avond zal doorgaan op 17 januari om 19.30 uur in Anzegem. (Alle reizen gaan door als er minstens 6 mensen meegaan . Het maximum aantal mensen is 7. ) 

 

Spirituele Tempeliers en Kasteel reis Portugal

Tijdens deze trip bezoeken we Sintra. Eén van de meest spectaculaire, spirituele  en romantische plaatsen in Portugal. Je zal verblijven in een zeer authentiek hotel in Fervenca, in de nabijheid van Alcobaca. Dit Wellness hotel is gelegen tussen de appelboomgaarden. We bezoeken de monasterio van Alcobaca, een tempeliers plaats waar Koningin Ines en Koning Pedro hun graf hebben. We doen ook Tomar aan, dé tempeliersstad van Portugal, en de Convento de Christo waar de tempeliers gezegend werden voor ze op pelgrimstocht vertrokken. Ook het kasteel van Pombal staat op het programma. Deze historische plaats ademt het roemrijke verleden uit. We gaan lunchen en dineren bij de zee en op andere mooie plaatsen. Verse vis, het proeven van heerlijke Portugese wijn en port, traditionele kazen en de alom bekende zoetigheden, gemaakt in de kloosters, komen ruim aan bod. Een fantastische reis vol romantiek, spiritualteit en culinair genot. Een fado avond (traditionele Portugese zang) zal zeker ook niet ontbreken.

Alle reizen gaan door als er minstens 6 mensen meegaan. De prijs is € 1111.- ( reis, hotel op basis van kamer en ontbijt, vervoer in het land en programma inbegrepen.) Betaling 50% bij inschrijving en 50%
2 maanden voor vertrek.
Op 17 januari om 19.30 uur te Anzegem wordt er een informatie avond gegeven rond de reizen.