Previous Frame Next Frame
VERSCHILLENDE HEALING METHODES
Integrated Energy Therapy (IET)
Wat is IET Therapie ?
 
Integrated Energy Therapy (IET) is een aangename en zeer krachtige healing methode waarbij er op praktische wijze gebruik wordt gemaakt van de licht energie die door de Engelen wordt doorgegeven. 
 
Voor wie is deze therapie geschikt ? 
 
Voor een ieder die tijdelijk een te kort heeft aan energie door diverse blokkades in en rond het lichaam. 
 
Wat zijn die zogenaamde blokkades ? 
 
Door ons leven heen kan de energiestroom in en rond ons lichaam beperkt of begrensd worden. Dit soort beperkingen noemen wij energie blokkades. Mogelijke oorzaken van energie blokkades zijn fysieke trauma’s, operaties, ziektes, uitputting, ondervoeding, emotionele crisissen, onderdrukte gevoelens, stress, angst, beperkende gedachten en karma. Energie blokkades beperken onze ervaring van het leven en kunnen resulteren in gebrek aan spontaniteit, energie tekort en zelfs ziekte. Als IET healer stel ik geen diagnose van ziektes en behandel noch genees ik die. IET is niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen. Als IET healer stel ik een diagnose van de energiestroom, behandel ik het energetische lichaam en ondersteun ik mijn cliënten in een zelfhelend proces. IET ondersteunt je bij het veilig en rustig loslaten van emoties en beperkende gedachten patronen uit het verleden. Het brengt je in balans en maakt je sterker. IET helpt je om je toekomstdromen te verwezenlijken. 
 
Behandeling 
 
Een healing sessie duurt een uur. Het aantal healing sessies en de tijdsinterval waarin ze plaatsvinden hangt af van persoon tot persoon. De prijs voor één sessie is € 75.-.
Atlantis Healing

In het oude Atlantis werkten de priesteressen met Bergkristal en visualisatie van kleuren om mensen te healen, om hun chakra's in balans te brengen waardoor de algemene toestand van de persoon verbetert. Ik voer deze healing uit aan de hand van een Atlantis staaf. Daarbij gebruik ik voor en na een pendel om de werking van de chakra's na te gaan.

 

Wat zijn Chakra's ?

Chakra's vormen de aandrijvingswielen voor het algemeen welzijn van de mens. Deze wielen kunnen soms te veel of te weinig werken of zelfs volledig geblokkeerd zijn. De tijdsduur is ongeveer 1 uur en 15 minuten. De prijs is € 75.-.

 

 

Karmische Healing

Verwijderen oude karmische wapens  (regressie healing)

Een nog diepere vorm van heling als het gaat om hele diepe trauma’s, uit dit leven of vorige levens, is het scannen en uithalen van oude spirituele wapens uit de wervelkolom met behulp van Aartsengel Michael en het opvullen van deze wonden met de helende, groene energie van Aartsengel Raphael.Bij het scannen komen één of meerdere levens door die verband houden met het huidige probleem.  Mensen die heel succesvol zijn hebben meer last van dit soort aanvallen dan anderen. Deze aanvallende energieën kunnen voor chronische pijnen zorgen. Deze vorm van heling is wonderbaarlijk mooi en heel effectief. De tijdsduur is 1 uur en 15 minuten. De prijs is € 75.-.

Healing voor verdriet

 

Healing voor verdriet: the Angelic Touch

 

Deze healing is geschikt voor mensen die in in een rouwproces zitten door het verlies van een partner door de dood of door een scheiding. Via meditatie met 5 Aartsengelen, helende live harpmuziek en een Heling met Engelenveren, helende handen en kristallen, alsook het gebruik van een harte flesje met een bijzonder etherische olie en een energetische afbeelding word je verdriet verzacht, zodat je vol moed weer verder kunt gaan in je leven... De tijdsduur is ongeveer1 uur en 15 minuten. De prijs is € 75.-.

 

 

Harp therapie healing

Met harp therapie maken we gebruik van speciale trillingen van dit Engelen instrument. De gevoelige snaar van de ziel wordt in de diepte geraakt. Emoties komen vrij en zorgen er voor dat je op alle vlakken beter voelt. Ik stel mij open in welke toonaard ik moet werken en laat me leiden door Hemelse entiteiten om de snaren te bespelen. Een methode die zeer krachtig is en subtiel. Gedurende een half uur wordt er harp muziek voor de persoon gespeeld.

Mensen en dieren met emotionele problemen, lichamelijke beperkingen, comateuze patiënten, mensen die een beroerte achter de rug hebben, nieuwetijdskinderen met ADHD en autisme, mensen en dieren die in hun laatste levensfase zitten door ziekte of ouderdom...

 

Via de helende doorgechannelde vibraties van de harp word je, liggende op een behandeltafel, meegenomen naar een totaal andere wereld, waar Engelen je toezingen en pamperen...na deze behandeling voel je je heerlijk, licht en vol Engelenliefde... De tijdsduur is ongeveer een half uur. De prijs is € 50.-.

Elfen healing / Healing van je innerlijke kind

Als je je depressief en gelaten voelt, als je geen positieve uitdagingen meer hebt, als je je vastgeroest voelt in een situatie, dan is deze healing echt iets voor jou...via een elfen staf, gevuld met magische elfen kristallen worden je chakra's voorzien van pure blijheid, vrolijkheid en magie...Als resultaat ga je ontspannen en optimistisch, met een innerlijke rust terug door je leven...De tijdsduur is ongeveer 1 uur en 15 minuten. De prijs is € 75.-.

Maya healing

De oude Maya healers maakten gebruik van de Godin Ixchel en Haar kracht elementen en dieren om mensen te helpen. Kristallen schedels werden aangewend om informatie door te krijgen en om mensen in hun kracht te brengen. Ook klankschalen komen er bij om de Godin aan te roepen...speciale kruiden worden  gebruikt, en een Mayastaaf, die Heilige symbolen tekent in het auraveld van de persoon. Een zeer intense healing die mensen echt in hun kracht doet staan... De tijdsduur is ongeveer 1 uur en 15 minuten. De prijs is € 75.-.

Doorknippen van ongezonde etherische koorden

Vaak gebeurt het dat mensen zich uitgeput voelen op alle gebied. Dit komt veelal omdat ze moeite hebben om zich af te schermen. Hierdoor wordt hun energie gedraineerd door energie-vampieren.  Deze mensen moeten dan deze heling ondergaan om van deze ongezonde koorden verlost te worden. De koorden kunnen gemaakt zijn door partners, familieleden of door traumatische ervaringen in dit leven waardoor zogenaamde fobieën en/of verslavingen zijn ontstaan. Na de healing voelen ze zich energieker en krachtiger zodat zij enkel gezonde relaties en situaties in hun leven zullen toelaten. De tijdsduur is ongeveer driekwartier. De prijs is € 50.-.