Previous Frame Next Frame
Huwelijksinzegeningen ( Handfastings )

Ik vind het heerlijk om huwelijksinzegeningen te doen. Als Priesteres van Avalon en Rhiannon verzorg ik graag uw Hand fasting, zoals dat wordt genoemd, op een bijzonder Keltische wijze. We bepalen, indien gewenst, de plaats waar de huwelijksinzegening zich zal afspelen en we organiseren deze onvergetelijke dag geheel volgens uw wensen. U kunt mij altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek. (0498042493) Mocht u werkelijk geinteresseerd zijn, dan is het belangrijk dat u vroeg genoeg daarmee begint, zodat alles goed kan worden geregeld. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden, maar mocht u nog extra speciale wensen hebben, dan kunnen we daar meestal wel aan tegemoet komen. 

Voor de belangrijkste dag in je leven, als koppel wil je een huwelijksplechtigheid die heel persoonlijk is. Je wilt een viering in de volle natuur ? In een bos ? Aan de zee ? Of in een romantisch kader van een kasteel ? Of in onze Godinnen tempel ...? Je wilt een Priesteres die op eigen, unieke wijze jullie liefde bezegelt met een Handfasting koord van de liefde...Je wilt een unieke trouwjurk... ontworpen met liefde voor de liefde... speciaal voor jou, gechanneld door het Godinnelijke... Je wilt harp muziek, Keltische muziek....Je wilt van je huwelijk iets magisch maken ? Dan ben je hier aan het juiste adres !!!

Je komt plusminus 6 maanden voor de datum langs voor een gesprek. Zo leer ik jullie als Priesteres beter kennen. Ik luister naar jullie noden & wensen en bepaal samen met jullie het verloop van de ceremonie. Er wordt een volledig draaiboek gemaakt van de plechtigheid en dit wordt samen doorgenomen zo'n 3 maanden voor de trouw. Je schrijft iets persoonlijks voor elkaar. Er wordt nog eens afgesproken. De locatie wordt bepaald en deze wordt vooraf een keer bezocht zo'n 2 maanden voor de trouw. Ook de eventuele getuigen krijgen de taak iets bijzonders te brengenvoor de geliefden. Op de dag zelf zorgt de Priesteres voor de ceremonie.

De standaard prijs is € 395.-

 

Optioneel zijn er nog meer mogelijkheden zoals :

 

Ringen

Kleding bruid

Aankleding locatie

Handfastingkoord

Locatie buitenland

Speciale kaarsen

En nog veel meer. 

 

Dit alles kan worden besproken tijdens uw eerste bezoek.

Foto's van de Handfasting van 17 mei 2014

De bruiloft was een waar sprookje in deze hedendaagse tijd en ze leefden nog heel lang en gelukkig. De outfit van het jonge paar en de getuigen zijn een ontwerp van The Nine Morgens Dresscode.

Foto's van de Handfasting van 12 september 2015
Foto's van de Handfasting op 14 februari 2016
Foto's van de Handfasting op 3 juni 2016