Previous Frame Next Frame
KEY KEEPER VAN APHRODITE'S GEHEIMEN EN RITUELEN VAN LIEFDE EN SCHOONHEID (ALLEEN VOOR VROUWEN)

De intentie van deze cursus is om je zelfvertrouwen en je persoonlijke kracht als vrouw te verhogen. Via exploratie zal je je eigen innerlijke en uiterlijke schoonheid kunnen ontdekken, ervaren en uitstralen. Meditatie, zang en dans zijn belangrijke componenten in de cursus.

Liefde in al haar vormen wordt belicht en toegepast in je dag dagelijkse leven. Als Haar sleutelbewaarster zal je in staat zijn om vrouwen te begeleiden op hun pad naar verlichting. Deze twee jaar durende cursus van ultieme transformatie zal jullie leven en dat van anderen voorgoed veranderen.

 

Voor meer info bel naar 0498042493.

 

Jaar 1

 

Tijdens dit jaar zal je een reis maken doorheen het Wiel van Aphrodite in al Haar verschillende aspecten. Elke periode ga je je schelp van potentieel meer en meer openen totdat de parel die je werkelijk bent zich zal openbaren. Door in de magische spiegel van Aphrodite te kijken, zal je eigen transformatie duidelijk worden. Aphrodite zal je gids zijn op de weg er naar toe.

Rekeninghoudende met je kleurentype, je karakter, je figuur, ga je je eigen individualiteit gaan ontwikkelen op het gebied van je kledij, je make up, je haar style, je gezicht en lichaamsverzorging. Als een echte alchemist van schoonheid ga je je eigen schoonheidsproducten creëren. Via meditaties en rollenspel leer je je zelf beter en beter kennen en voor jezelf op te komen.

Onderwerpen zoals gezonde voeding, drank en lichaamsoefeningen komen ook op de agenda te staan. Op het einde van het eerste jaar zal je bloeien als een prachtige bloem.

De cursus wordt gegeven in twee jaar. Acht dagen (elke 6 weken) per jaar. De prijs voor deze cursus is € 150.- per dag van 10.00 uur tot 16.00 uur (incl. lunch en Syllabus) Voel je je geroepen tot het pad van Aphrodite, neem dan contact met ons op via tel 0032 498042493 of e-mail ons op lieveke_volcke@hotmail.com

 

Jaar 2

 

Tijdens dit jaar zal je vooral leren om vrouwen aan te moedigen in hun volledige transformatie. Je zal gebruik maken van verschillende gezichtsbehandelingen, massage methodes en pakkingen. Je zal aan figuur-correctie doen en leren ontharen. Het werken met make-up komt uitvoerig aan de orde. Via coaching ga je de innerlijke schoonheid en het potentieel van de vrouw onthullen. Als een echte alchemist van de schoonheid ga je zelf producten ontwikkelen voor anderen. Je gaat in contact komen met verschillende soorten van lichaamsversieringen zoals henna, tijdelijke tattoos en body painting.

 

Aphrodite zal Haar geheimen prijsgeven om schoonheidselixirs te brouwen voor jezelf en anderen. Als sleutelbewaarster ga je vrouwen meenemen in een persoonlijke ceremonie of ritueel om hen innerlijk en uiterlijk te transformeren. Je zal jezelf toewijden aan de Godin Aphrodite en contact met Haar hebben en mediteren op dag dagelijkse basis. Je zal Haar Embodien, je zal Haar orakel zijn en boodschappen ontvangen van Haar over liefde, schoonheid en het te volgen levenspad.