Previous Frame Next Frame
LICHTWERKER MET BEHULP VAN DE ENGELEN

Engelen zijn magisch. Door naar hun boodschappen te luisteren, door hun aanwezigheid te voelen, door hun kleuren en tekenen te zien kan je jezelf en anderen gelukkig maken. De Engelen geven graag hun transformerende energie door om jezelf en anderen te helen op energetisch vlak. Deze cursus is bedoeld voor mensen die een affiniteit hebben naar Engelen toe en Hen in hun dagdagelijkse leven willen integreren. Het is ook mogelijk om na deze cursus een eigen praktijk te openen.

 

De cursus bestaat uit 2/3 onderdelen :

 

Eerste onderdeel : Engelen Communicator

 

Het eerste gedeelte richt zich vooral op het leren kennen van het Hemelrijk (de verschillende soorten Engelen en hun energieën), channeling (boodschappen doorkrijgen), werken met diverse soorten Engelen orakelkaarten en praten met overleden dierbaren (Mediumship).  De Engelen tarot kaarten komen ook uitgebreid aan bod.  Via diverse  Engelen meditaties kom je in nauw contact met de Aartsengelen en je beschermengel. Het pendelen met behulp van Aartsengel Michael wordt tijdens de gehele cursus toegepast. Na dit eerste deel mag je jezelf Engelen Communicator noemen.

 

De bijdrage voor deze cursus is € 150.- (incl. lunch en cursus materiaal) per lesdag. Je kan altijd bellen voor meer info naar (0498042493).

 

Tweede onderdeel : Engelen Healer en Coach

 

Het tweede gedeelte richt zich volledig op het aanleren en uitvoeren van diverse healing methodes zoals, The Angelic Touch, (Healing voor verdriet) doorknippen van ongezonde koorden, het weghalen van karmische wapens en de Atlantis healing. Je maakt kennis met diverse Engelen kristallen en je leert magische kristalleggingen voor diverse doeleinden uit te voeren. Het zieleplan ( je levensdoel op aarde ) van jezelf en anderen wordt uitvoerig besproken en belicht. Het begeleiden van mensen op het gebied van het vinden van hun "soulmate" komt ook aan de orde in dit tweede deel. Via rollenspel leer je als therapeut en coach op te treden.

We bieden facultatief de IET ( Integrated Energy Therapy ) Engelen healing methode uit de USA aan. Het gaat hier om 4 bijkomende lesdagen. Een aanrader als je je echt wilt specialiseren en onderscheiden als Engelen Healer.