Previous Frame Next Frame
Magie in een flesje

Een vleugje Magie

Heerlijke geuren... Speciaal voor jou.

Ze doen je zweven, dromen, leven.

Ze maken je blij en zalig vrij.

Oude wijsheid komt weer naar boven,

en je durft weer in jezelf geloven.

Ze zuiveren en transformeren,

En beschermen je vanuit Hemelse sferen.

Je voelt je opnieuw jong en sensueel.

Een vleugje Magie...

die ik graag met de wereld deel.

Met liefde voor u gebrouwen,

Lieveke 

U kunt de producten bestellen via het contactformulier of via de e-mail of telefonisch

Klik op één van de namen van de sprays, voor meer informatie

Angeldust-spray                    Fairydust-spray        

Goddess Mist-spray               Saint-spray     

Reiki-spray                             Witchcraft-spray     

Ascended Master-spray          Shamanen-spray

 

Atlantis-spray                         Merlijn-spray 

Aphrodite-spray                     Gnome Sparkle-spray

 

Warrior-Queen-spray             Green Man-spray    

Her Templar's spray               Old Tree Spirit-spray

Maya Ix-Chel spray                 Isis Time-line spray

 

Lieveke Volcke is de grondlegster van deze magische flesjes en geuren. Als aroma therapeute maakte ze haar eerste flesjes Angeldust spray om zichzelf en de ruimte waarin ze lezingen gaf af te schermen en om zichzelf open te stellen naar de Engelen toe. De formulatie kreeg ze door van haar Bodyguard Aartsengel Michael. De mensen in de lezingen vroegen haar of het flesje te koop was en Lieveke zei ja... Al gauw werd het ene flesje, vijf flesjes...en na een jaar acht flesjes...en na twee jaar achttien flesjes...groot/ klein. De flesjes worden nu al verkocht in diverse landen...iedereen is wild enthousiast over de werking van de essences. Het kan ook niet anders...elke formulering is doorgegeven vanuit de Hemelse sferen en de Godin. Een nieuwe vorm van heling is geboren!

Deze magische sprays zijn gechanneld door Lieve Volcke, Engelentherapeute en Spiritueel leraar. De Aartsengelen gaven haarfijn aan welke oliën de sprays moesten bevatten in synergie met elkaar. De werking werd kristalhelder doorgegeven door het Hemelrijk en Moeder Aarde. Er zijn acht verschillende sprays, elk specifiek inzetbaar. De oliën zijn verwerkt in een waterbasisformulatie.

De negen Morgens

Sprays

 

De magische formules voor deze sprays zijn gechanneld geworden door the Goddess via Lieveke Volcke, Priesteres van Avalon en Rhiannon. Elke spray vertegenwoordigt de energie van the Goddesses of the Wheel en hun Krachtdieren. Ze creëerden deze Goddelijke producten gebaseerd op de fijnste essentiële oliën gemengd met het Heilige Water van de Rode en Witte Bron van Avalon. De schilderijtjes op elk flesje zijn van Lieveke. Ze vertegenwoordigen de energie van elke Godin en van een welbepaalde periode.Lieveke koos voor PET flesjes, omdat ze milieuvriendelijk zijn en puurheid uitstralen. Elke spray kan gebruikt worden voor, tijdens en na ceremonies. Ook met een vederwaaier. Je kan ze, wanneer je maar wil, verstuiven in je energieveld of dat van anderen, op je chakra's of die van anderen en in de ruimte. Als healer kan je ze verstuiven voor, tijdens en na een healing. In het dag dagelijkse leven kan je deze sprays gebruiken in overeenstemming met de periode van het jaar of met de energie die je op dit moment nodig hebt. Je mag ze ook combineren, indien gewenst.

Affirmatie kaarten

 

Naast de sprays zijn er ook zg affirmatiekaarten gemaakt. Elke spray heeft een affirmatiekaart en daarbij is er ook nog een verzamelkaart gemaakt. Dus in totaal zijn er tien kaarten in omloop. Deze kaarten kan je gebruiken om hetgeen je wil bewerkstelligen te versterken. Door de spreuk op de kaart meerdere malen per dag op te zeggen wordt je affirmatie omgezet naar de werkelijkheid. Als je deze kaarten gebruikt samen met de sprays zal het eea zich nog sneller voltrekken.

Wist u dat de sprays worden verkocht via onze VZW "Als ik kon toveren". Deze VZW staat in voor de diertjes op de kinderboerderij in Anzegem. Op regelmatige basis komen er kinderen naar de boerderij om daar onder begeleiding van een team van mensen een onvergetelijke middag te hebben. Vooral kinderen die kansarm zijn of geestelijk en/of lichamelijk gehandicapte kinderen zijn van harte welkom op de boerderij. De winst die we maken op de sprays wordt integraal besteed om de boerderij in stand te houden. Het is misschien een goede gedachte dat je eigenlijk bijdraagt aan het goede doel als je de sprays koopt. Namens de diertjes van de boerderij en het team van medewerkers willen wij u alvast bedanken voor uw eventuele aankoop van de sprays.