Previous Frame Next Frame
OESTRE PERIODE

Oestre oftewel de Lente eqiunox is de periode die de terugkeer van de lente aankondigt. Alles in de natuur wordt opnieuw groen en bloemetjes beginnen overal te groeien. Het is de periode van Morgen Cliton, Artha de grote beer van de sterren, Ostara de prachtige jonger vrouw van in de twintig met haar krachtdieren, de kip die broedt op onze eieren vol potentieel, de haas van geluk, de vuursalamander en de rode haan. Het is ook de periode van het vuur, passie en enthousiasme. In deze kledingreeks heb ik overwegend gekozen voor groen en goud met een vleugje accent van de teddybeer. De collectie straalt de lente uit en ook jeugdigheid.

 

De inspiratie van het Keltische wiel en alles wat daar mee samenhangt heeft ons er toegebracht om voor elke periode een spray te ontwikkelen op basis van hoogwaardige aromatische oliën. Ook is er van elke periode een affirmatiekaart gemaakt waarop het schilderij wordt aangegeven en de affirmatie, die samen met de spray kan worden gebruikt. Meer info vindt u wanneer u hier klikt

Ceremonie kledij
Oestre ceremonie green cape
140 €
Bestellen
Oestre ceremonie green jurk
199 €
Bestellen
Oestre Flora ceremonie jurk
295 €
Bestellen

Deze ceremonie jurk is eventueel, op aanvraag ook te verkrijgen in andere kleuren. Indien u de jurk op de foto wilt bestellen dient u de onderstaande gegevens eerst in te vullen en te verzenden alvorens u op de bestelknop drukt.

De afmeting voor de cape is :

Van schouder tot grond (cm) :  
(*)

De afmetingen van de ceremoniejurk zijn :

Borst omtrek (cm)  
(*)
Omtrek Taille (cm)  
(*)
Omtrek Heupen (cm)  
(*)
E-mail :  
(*)
Opmerkingen :  
Promo code  
OESTRE FLORA CEREMONIAL COLLECTION
DE OESTRE CEREMONIE GREEN COLLECTIE
Casual kledij
Oestre green casual jurk
199 €
Bestellen
Oestre leopard jurk
125 €
Bestellen

Indien u de jurk of het ensemble op de foto wilt bestellen, dient u de onderstaande gegevens in te vullen , alvorens u op de bestelknop drukt. De andere onderdelen van het ensemble zijn apart verkrijgbaar. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of e-mailen ( 0032 498042493 of theninemorgens@inthelightofthegoddess.com ) Bent u geinteresseerd in een andere kleur, neem dan contact met ons op, zodat we u onze mogelijkheden kunnen aangeven.

De afmetingen van de jurk zijn :

Borst omtrek (cm)  
(*)
Omtrek Heupen (cm)  
(*)
Omtrek Taille (cm)  
(*)
E-mail :  
(*)
  
Promo code  
DE OESTRE CASUAL GREEN COLLECTIE
Accessoires
DE OESTRE ACCESSOIRE GREEN COLLECTIE
OESTRE LEOPARD DRESS

Kijkt u ook eens naar de andere collecties van de nine Morgens dresscode : 

Yule        Imbolc       Oestre

Beltane    Litha         Lammas

Mabon     Samhain     La Fey