Previous Frame Next Frame
DE TEMPEL

Op 21 december 2013 opende de " In the light of the Goddess" Tempel  in Anzegem. Als Priesteres is het mijn bedoeling om een "Moederwereld" te creeren in Belgie. Onze tempel is het ideale oord om de Godinnen en hun energie te voelen en te leren kennen. Je kan de woensdag en de zaterdag namiddag tussen 14 uur en 17 uur een bezoekje brengen en in een oase van rust en sereniteit de magie van deze heilige plek optimaal beleven. Er is telkens een "Melissa" aanwezig die je zal smudgen (zuiveren van je energieveld) of zal zegenen met heilig water.Laat je onderdompelen door de helende muziek en de schoonheid van deze krachtige Godinnen die je maar al te graag zullen helpen bij het vinden van echt geluk. De tempel wordt elke 6 weken opnieuw gedecoreerd met de kleur van de Godinnen en Haar krachtdieren volgens de periode van het Jaarwiel... Morgen La Fey, Godelieve van Gistel, Moeder Maria en de Maagd van Vlaanderen blijven er altijd hangen omdat zij centraal staan in de tempel. Iedereen is welkom... Ons hart en ziel staan open... om groot en klein, man en/of vrouwte ondersteunenwaar we kunnen.

 

Blessed be,

Lieveke Volcke

Priestess of Avalon

Godinnen Tempel geopend in België

De "in the light of the Goddess" tempel in België is officieel geopend...Eerst was er de Yule ceremonie, en daarna wachtte ik iedereen op in de tempel.

Alle mensen waren diep onder de indruk van de schoonheid, puurheid en spiritualiteit van deze oase van rust...Op een serene manier werd de paarse kaars aangestoken, alsook de zilveren kaars van Morgen Tyronoe, vrouw Holle...Iedereen was stil en ontroerd.

Daarna nam ik de tijd om alle lieve mensen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke hulp...

Eén van mijn studenten zong life een liedje voor Morgen La Fey.

Achteraf was er een receptie. Ik kreeg hele mooie attenties van groot en klein om in de tempel te zetten.

Ik ben oneindig gelukkig en dankbaar en voel me gezegend door de Godinnen. Als priesteres beloof ik om er te zijn voor iedereen die het nodig heeft...En er zijn ook  melissas die zich reeds aangediend hebben om te helpen.

Yes, we can!!!,,,.

De officiële opening
De receptie achteraf
De Yule ceremonie
De Imbolc ceremonie
De Oestre periode