Previous Frame Next Frame
  • LITHA 2016

  • Lammas 2013

  • Mabon 2013

  • Samhain 2013

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Lieve Volcke. Ik heb al een mooie, boeiende levensweg afgelegd met vele uitdagingen die me gemaakt hebben tot wie ik nu, 52 jaar jong, ben...

Ik ben reeds mijn hele leven lang bezig met vrouwelijkheid...zelfs als kind wilde ik er altijd mooi uitzien...jurkjes, lange haren, diademen, elegante schoentjes...kortom als een klein prinsesje...En deze passie heb ik doorheen de jaren altijd gehouden...Mijn zwak voor sprookjes leidde me tot het beroep kleuterleidster, waar mijn creatieve gaven zoals musiceren en schilderen al heel gauw tot uiting kwamen... Mijn zwak voor schoonheid leidde me naar mijn opleiding schoonheidsspecialiste, visagiste, verjongingsconsulente en afslankingstherapeute...Mijn spirituele gaven leidden me tot mijn opleiding tot Engelentherapeute, en ik ben ook Priesteres of Avalon en Rhiannon ( Priesteres van de liefde )

Mijn hele leven lang al tracht ik mezelf heel speciaal te kleden, al moet ik toegeven dat hetgeen ik echt wilde nooit volledig werd ingewilligd. Vaak bleef ik op mijn honger zitten...en droomde over het ontwerpen van mijn eigen kledingstijl...

En nu is het zover, gepassioneerd en in de ban van het Keltische Jaarwiel, heb ik een kledinglijn ontworpen voor de vrouw die er op elk moment van de dag bijzonder, vrouwelijk, en krachtig wil uitzien. De nadruk ligt hierbij op rokken, jurken, bloesjes, en mantels die gemaakt worden in natuurlijke stoffen in negen verschillende kleuren. Elke kleur staat voor een periode van het Wiel, maar ook voor een bepaalde emotie. Je kan alle modellen in de negen kleuren krijgen. Je hoeft ook niet altijd dezelfde kleur te dragen volgens de periode...je kan die kleur uit je kast halen die je emotie van die dag uitdrukt...je geeft dus een code, een statement af van hoe je je voelt...Mijn grote voorbeeld was mijn moeder...die er tot op de dag dat ze stierf, er altijd heel elegant en vrouwelijk bijliep. Niet te vergeten ben ik ook kleur en stijl consulente wat mijn passie voor kleuren natuurlijk ook verklaart...

Lieve dames, ik hou van jullie allemaal. Gun jezelf de outfit die bij je past, waarmee je alles kunt doen...als een ware Godin. Ik heb deze uitdaging op me genomen als ode aan elke vrouw, ongeacht haar leeftijd of figuur...

JE BENT MOOI! JE BENT PERFECT! JE BENT EEN WARE GODIN!

BLESSED BE!

LIEVEKE

Lieveke Volcke

Priesteres van Avalon en van Rhiannon

Designer van "The nine Morgens dresscode"

 

Lieve mensen,

 

Op deze site vindt u kledij die is ontworpen voor de vrouw die in haar kracht wil staan en er ook vrouwelijk uit wil zien. Ik heb me laten inspireren door de negen Morgens van het Keltische wiel. Elke Morgen staat voor een wel bepaalde periode in het jaar. Per Morgen is er een ensemble ontworpen die volledig in overeenstemming is met de tijd en alles wat daarmee samenhangt.

Naast de casual kledij die u in verschillende kleuren kunt kiezen, is er ook ceremoniële kledij ontworpen. Bij de ontwerpen zijn er ook een aantal accessoires gecreëerd die passen bij de periode van het jaar volgens het Keltische wiel.

U kunt de kleding via onze website bestellen. Deze kleding wordt speciaal op uw maat gemaakt . Nadat u het formulier met uw maten naar ons toe hebt gestuurd en wij uw betaling hebben ontvangen, wordt de kleding speciaal op uw maat gemaakt en ontvangt u deze per post binnen de 14 dagen.

 

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende collecties. Zoals aangegeven zijn de collecties onderverdeeld in de periodes van het Keltisch wiel. Klik op de onderstaande periode om de kledij nader te bekijken : 

LITHA       LAMMAS    MABON    SAMHAIN   YULE    IMBOLC    OESTRE    BELTANE   MORGEN LA FEY

 

SPECIALE ITEMS

Design bruid en cocktail kledij/suite

Ik ontwerp ook kledij voor bijzondere gelegenheden zoals huwelijken en party's, zowel voor vrouwen als voor mannen. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke voorkeur. De stoffen worden exclusief gekozen. Je komt meerdere malen om de kledij te passen. Hieronder vind u een paar foto's. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.