Previous Frame Next Frame
Introductie

Hallo, mijn naam is Lieveke Volcke. Mijn hele leven lang al probeer ik me in te zetten voor mens en dier en voor de planeet aarde zelf. Als 14 jarige was ik leidster van de jeugdbeweging Chiro, waar ik me ontfermde over de kleintjes van zes tot acht jaar. Als 19 jarige ging ik voor kleuterleidster studeren en beoefende ik vervolgens het beroep zes jaar uit. Ik ben zelf moeder van drie fantastische, inmiddels,volwassen kinderen, stiefmoeder en vooral vriendin van twee ontzettend lieve vrouwen en grootmoeder van twee prachtige kleindochters en een kleinzoon. Al heel mijn leven lang droom ik dat ik kinderen en dieren die hulp nodig hebben op de één of andere manier kan helpen en dit volledig gratis, zodat iedereen er gebruik kan van maken. Ik studeerde voor therapeut en beoefen dit ook uit en geef sinds acht jaar ook zelf cursussen aan mensen die mijn werk hier in Belgie verder zetten. Sinds een jaar wonen we in Anzegem, de Vlaamse Ardennen, op een hele bijzondere boerderij. We hebben verschillende dieren waaronder twee paarden. Eén paardje hebben we gratis gekregen van een dankbare klant. We hebben vier Shetlandpony’s, twee mannetjes en twee vrouwtjes. We hebben vier hondjes en dertien poesjes.

 

Bij onze boerderij is er ook een bosje die we willen om toveren tot een sprookjesbos voor de kindjes. Ik wil samen met jullie toveren, lieve mensen, en ik weet dat als elk mens op zich zijn hart laat spreken in deze dat we bergen kunnen verzetten om dit project tot een waar succes te brengen. Ik wil jullie alvast danken voor alles wat jullie willen doen om dit alles te doen slagen. Samen zijn we sterk! 

 

Om onze diertjes op dag dagelijkse basis te verzorgen hebben we geld nodig. Zo ook voor de infra structuur van de boerderij die nog niet op punt staat. Op onze website ziet u dat we proberen om via de verkoop van onze sprays en de kledij geld in te zamelen waarmee we kunnen voorzien in de behoeftes van onze VZW. Ook de activiteiten van de tempel moeten op termijn zorgen voor de nodige inkomsten. Naast deze zaken willen wij ook een beroep doen op mensen die ons financieel willen steunen. Dat kan op verschillende manieren. Eénmalige giften zijn van harte welkom en zullen worden gebruikt om onze infrastructuur te verbeteren. U kunt dit doen door op de onderstaande knop "doneren" te drukken en vervolgens een bedrag en uw creditcard gegevens in te vullen. De rest gaat vanzelf. U kunt ook lid worden van onze VZW. Hiervoor betaalt u een kleine bijdrage ieder jaar en ontvangt u een lidmaatschapkaart en wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Meer info vindt u hier.


 

Blessed be.

Lieveke Volcke

Engelentherapeute en Priesteres van Avalon & Rhiannon